autor:

Chef Buzu

» » Salate

Salata franceza

Autor: Chef Buzu (Bucatar sef)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 24 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Chef Buzu (Bucatar sef)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 24 februarie 2011

Ingrediente
Cantitate bruta pentru 10 portii, , 1.cascaval sau branza 0,175 kg, 2.mazare la conserva 0,500 kg, 3.morcovi 0,750 kg, 4.ulei 0,150 kg, 5.smantana 0,250 kg, 6.muraturi 0,150 kg, 7.sare 0,025 kg, 8.oua 0,050 kg.- 1 ou

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata morcovii si se fierb. Se taie in careuri mici. Se spala apoi muraturile, se curata si se taie. Cascavalul se curata de coaja si se taie in careuri ca si morcovii. Se desface mazarea din cutii, se scurge de zeama si apoi se pune intr-un vas. Peste ea se toarna smantana, uleiul, sarea, morcovii, muraturile si cascavalul si se amesteca bine. Se fierb ouale tari, se curata de coaja si se taie felii, folosindu-se pentru decor.

Compozitia rezultata din amestecul indicat se aseaza pe un platou si se decoreaza cu ouale fierte si taiate felii.
Se curata morcovii si se fierb. Se taie in careuri mici. Se spala apoi muraturile, se curata si se taie. Cascavalul se curata de coaja si se taie in c
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata franceza" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Salate
Salata de paste reci

Salata de paste reci

Puneti pastele in apa fiarta cu sare si fierbeti-le conform instructiunilor de pe pachet; Scoateti-le

5 voturi    0 comentarii
15 min
Salate
Guacamole

Guacamole

Pentru un mic dejun usor si sanatos, acest guacamole este perfect. Se curata ceapa si se taie marunt.

0 voturi    0 comentarii
30 min
Salate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Cantitate bruta pentru 10 portii
  • 1.cascaval sau branza 0,175 kg
  • 2.mazare la conserva 0,500 kg
  • 3.morcovi 0,750 kg
  • 4.ulei 0,150 kg
  • 5.smantana 0,250 kg
  • 6.muraturi 0,150 kg
  • 7.sare 0,025 kg
  • 8.oua 0,050 kg.- 1 ou

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Salate de legume

Lalele din rosii umplute cu branza Lalele din rosii umplute cu branza

Rosiile se spala, li se cresteaza varful in 4, cu ajutorul unui cutit, se decupeaza cotorul si se indeparteaza, dupa care se scobeste

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Salata de pui, cu legume si iaurt Salata de pui, cu legume si iaurt

Se pune la fiert o oala cu apa, cu putina sare. Se adauga pieptul de pui si se lasa la fiert, pana da intr-un clocot. Se scurge apa,

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive