autor:

Chef Buzu

» » Salate

Salata franceza

Autor: Chef Buzu (Bucatar sef)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 24 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Chef Buzu (Bucatar sef)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 24 februarie 2011

Ingrediente
Cantitate bruta pentru 10 portii, , 1.cascaval sau branza 0,175 kg, 2.mazare la conserva 0,500 kg, 3.morcovi 0,750 kg, 4.ulei 0,150 kg, 5.smantana 0,250 kg, 6.muraturi 0,150 kg, 7.sare 0,025 kg, 8.oua 0,050 kg.- 1 ou

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata morcovii si se fierb. Se taie in careuri mici. Se spala apoi muraturile, se curata si se taie. Cascavalul se curata de coaja si se taie in careuri ca si morcovii. Se desface mazarea din cutii, se scurge de zeama si apoi se pune intr-un vas. Peste ea se toarna smantana, uleiul, sarea, morcovii, muraturile si cascavalul si se amesteca bine. Se fierb ouale tari, se curata de coaja si se taie felii, folosindu-se pentru decor.
Compozitia rezultata din amestecul indicat se aseaza pe un platou si se decoreaza cu ouale fierte si taiate felii.
Se curata morcovii si se fierb. Se taie in careuri mici. Se spala apoi muraturile, se curata si se taie. Cascavalul se curata de coaja si se taie in c
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata franceza" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Salate
Salata de fasole galbena cu maioneza

Salata de fasole galbena cu maioneza

Curatam pastaile de fasole si le spalam. Intr-o oala punem apa si un praf de sare si cand incepe

7 voturi    0 comentarii
40h
Salate
Salata cu gulie, ridichi si masline

Salata cu gulie, ridichi si masline

Taiati gulia si ridichile felii foarte subtiri; Cu un cutit economic (peeler) taiati fasii lungi

1 vot    0 comentarii
15 min
Salate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Cantitate bruta pentru 10 portii
  • 1.cascaval sau branza 0,175 kg
  • 2.mazare la conserva 0,500 kg
  • 3.morcovi 0,750 kg
  • 4.ulei 0,150 kg
  • 5.smantana 0,250 kg
  • 6.muraturi 0,150 kg
  • 7.sare 0,025 kg
  • 8.oua 0,050 kg.- 1 ou

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete
din Salate de legume
Salata de pui cu legume si maioneza

Salata de pui cu legume si maioneza

Se spala carnea si se pune la fiert. Legumele se curata si se fierb la foc potrivit. Cartofii se fierb separat, in coaja. Dupa

2 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive cu carne
Omleta cu branza si marar servita cu salata verde

Omleta cu branza si marar servita cu salata verde

Se incepe cu prepararea salatei. Salata verde se spala si se taie fasii. Ceapa se curata, se spala si se taie rondele. Castravetele

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza