autor:

Chef Buzu

» » Salate

Salata franceza

Autor: Chef Buzu (Bucatar sef)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 24 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Chef Buzu (Bucatar sef)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 24 februarie 2011

Ingrediente
Cantitate bruta pentru 10 portii, , 1.cascaval sau branza 0,175 kg, 2.mazare la conserva 0,500 kg, 3.morcovi 0,750 kg, 4.ulei 0,150 kg, 5.smantana 0,250 kg, 6.muraturi 0,150 kg, 7.sare 0,025 kg, 8.oua 0,050 kg.- 1 ou

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata morcovii si se fierb. Se taie in careuri mici. Se spala apoi muraturile, se curata si se taie. Cascavalul se curata de coaja si se taie in careuri ca si morcovii. Se desface mazarea din cutii, se scurge de zeama si apoi se pune intr-un vas. Peste ea se toarna smantana, uleiul, sarea, morcovii, muraturile si cascavalul si se amesteca bine. Se fierb ouale tari, se curata de coaja si se taie felii, folosindu-se pentru decor.

Compozitia rezultata din amestecul indicat se aseaza pe un platou si se decoreaza cu ouale fierte si taiate felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata franceza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salată de iarnă cu broccoli și conopidă

Salată de iarnă cu broccoli și conopidă

Punem o oală cu apă rece la fiert. Adăugăm un praf de sare în apă. Când începe să clocotească

8 voturi    1 comentariu
15 min
Salate de legume
Salata de cartofi cu ton

Salata de cartofi cu ton

Se fierb cartofii cu tot cu coaja in apa cu sare,se scurg si se curata. Salata verde se spala,se

10 voturi    3 comentarii
45 min
Salate de legume

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Cantitate bruta pentru 10 portii
  • 1.cascaval sau branza 0,175 kg
  • 2.mazare la conserva 0,500 kg
  • 3.morcovi 0,750 kg
  • 4.ulei 0,150 kg
  • 5.smantana 0,250 kg
  • 6.muraturi 0,150 kg
  • 7.sare 0,025 kg
  • 8.oua 0,050 kg.- 1 ou

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Salata usoara de rosioare cu ciuperci Salata usoara de rosioare cu ciuperci

Ciupercile vin taiate felii si calite in putin ulei si le lasam sa se raceasca putin. Rosioarele le taiem felii si ceapa de asemeni;

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Dovlecei cu parmezan Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant. Se asaza rondelele

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Salata de vara