autor:

Chef Buzu

» » Salate

Salata franceza

Autor: Chef Buzu (Bucatar sef)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 24 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Chef Buzu (Bucatar sef)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 24 februarie 2011

Ingrediente
Cantitate bruta pentru 10 portii, , 1.cascaval sau branza 0,175 kg, 2.mazare la conserva 0,500 kg, 3.morcovi 0,750 kg, 4.ulei 0,150 kg, 5.smantana 0,250 kg, 6.muraturi 0,150 kg, 7.sare 0,025 kg, 8.oua 0,050 kg.- 1 ou

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata morcovii si se fierb. Se taie in careuri mici. Se spala apoi muraturile, se curata si se taie. Cascavalul se curata de coaja si se taie in careuri ca si morcovii. Se desface mazarea din cutii, se scurge de zeama si apoi se pune intr-un vas. Peste ea se toarna smantana, uleiul, sarea, morcovii, muraturile si cascavalul si se amesteca bine. Se fierb ouale tari, se curata de coaja si se taie felii, folosindu-se pentru decor.

Compozitia rezultata din amestecul indicat se aseaza pe un platou si se decoreaza cu ouale fierte si taiate felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata franceza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Triunghiuri de mamaliga la gratar cu legume coapte

Triunghiuri de mamaliga la gratar cu legume coapte

Pune apa la fiert cu 1 lingurita de sare.Dupa ce a dat in clocot, adauga faina de malai in ploaie,

10 voturi    9 comentarii
45 min
Salate de legume
Tabouleh cu vinete

Tabouleh cu vinete

Punem nautul intr-o sita si il spalam bine. Il lasam peste noapte intr-o craticioara cu apa. A doua

2 voturi    2 comentarii
3h
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Cantitate bruta pentru 10 portii
  • 1.cascaval sau branza 0,175 kg
  • 2.mazare la conserva 0,500 kg
  • 3.morcovi 0,750 kg
  • 4.ulei 0,150 kg
  • 5.smantana 0,250 kg
  • 6.muraturi 0,150 kg
  • 7.sare 0,025 kg
  • 8.oua 0,050 kg.- 1 ou

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Salata de conopida cu carne de curcan Salata de conopida cu carne de curcan

Conopida o desfacem in buchetele mici si o punem intr-o tava pe care am pus hartie de copt. Asezam conopida in asa fel incat sa nu se

0 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu carne
Salata usoara de rosioare cu ciuperci Salata usoara de rosioare cu ciuperci

Ciupercile vin taiate felii si calite in putin ulei si le lasam sa se raceasca putin. Rosioarele le taiem felii si ceapa de asemeni;

3 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
SALATA DE VARA