Mod de preparare
Se spala salata creata, frunza cu frunza. Se taie partile mai tari. Se usuca cu un servet curat frunzele de salata, inainte de a fi puse in bol. Se rup cu mana sau, cine prefera, se taie fin cu un cutit ascutit, dupa care se adauga intr-un bol sau o farfurie adanca. Se spala ceapa, se taie "mustatile" sau radacinile si varfurile frunzelor. Se taie marunt si se adauga in bol. Se adauga uleiul, otetul, sarea si piperul. Se amesteca cu doua spatule. Se adauga la final branza taiata in cubulete.
Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii