Ingrediente
100 g surimi, 100 g porumb, 200 g branza topita, 2 oua, maioneza facuta in casa(2 oua,200 ml ulei,lamaie,sau din comert
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
4 voturi
Ingrediente
100 g surimi, 100 g porumb, 200 g branza topita, 2 oua, maioneza facuta in casa(2 oua,200 ml ulei,lamaie,sau din comert
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
4 voturi
Iulian , 24 decembrie 2009
Salata este buna un gust exotic pentru bucataria noastra, daca se respecta reteta poate ca este un pic cam multa branza topita pentru gustul meu. Dar gusturile nu se discuta! Pofta buna!
NicoletaC (Chef de cuisine) , 19 septembrie 2009
Chiar daca surimi nu este cel mai sanatos aliment, fiind rezultatul unei indelungi procesari a carnii de peste, plus aditivi, merita sa incercam din cand in cand cate o salata. Este o reteta delicioasa, imi plac toate ingredientele. Eu adaugam pana acum surimi in salata obisnuita cu rosii, castraveti, salata verde, ceapa, branza, masline.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009
Arata f. bine!
Redusa
20 min
4 voturi
Iulian
Salata este buna un gust exotic pentru bucataria noastra, daca se respecta reteta poate ca este un pic cam multa branza topita pentru gustul meu. Dar gusturile nu se discuta! Pofta buna!
Cely , 31 august 2009
Multumesc kopac pentru sugestie. Sunt incanata si pentru aprecieri.Va multumesc.
LASZLO (Chef de cuisine) , 28 august 2009
Frumos. Propun sa dezgheti bastoanele de surimi in lapte la temperatura frigiderului. Merita efortul, pentru ca scoate gustul forte de peste si evidentiaza condimentele de pasta de peste. :) Pofta buna.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 august 2009
Arata minunat si chiar este pe placul meu...Mi-ai facut o pofta...