Fierbi pastele, le dai sub jet de apa rece, lasi la scurs.
Telemeaua o tai cuburi,sunca o tai fasii, salata o rupi in bucati mici.
Intr-un vas de sticla, cu peretii inalti, asterni salata verde, un strat de fundite, un strat de telemea,iar fundite, sunca,ou ras pe razatoarea mare,fundite,peste care razi cacaval. Ornezi cu felii de rosii schery.
Sosul: Usturoi pisat,ulei,otet, sare, piper.Torni sosul peste salata, lasi la rece pana la servire.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii