Salata in straturi colorate

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g paste fundite colorate
  • 250 g telemea
  • 250 g sunca
  • o salata verde creata
  • 50 g cascaval
  • un ou fiert
  • 2 rosii schery
  • 4-5 catei de usturoi
  • 5 linguri ulei de masline
  • 4 linguri otet balsamic
  • sare, piper,
  • patrunjel verde pentru ornat

Mod de preparare

Fierbi pastele, le dai sub jet de apa rece, lasi la scurs.

Telemeaua o tai cuburi,sunca o tai fasii, salata o rupi in bucati mici.

Intr-un vas de sticla, cu peretii inalti, asterni salata verde, un strat de fundite, un strat de telemea,iar fundite, sunca,ou ras pe razatoarea mare,fundite,peste care razi cacaval. Ornezi cu felii de rosii schery.

Sosul: Usturoi pisat,ulei,otet, sare, piper.Torni sosul peste salata, lasi la rece pana la servire.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise