Ingrediente
3 morcovi mici, 1 salata verde cat pumnul (eventual eisberg), 1 varza cat pumnul (rosie sau alba), 100g cascaval, 100g sunca presata, 3 felii de paine mai veche, ulei de masline, pt. sos: 1 1/2 iaurt, 2 lingurite mustar, 2 linguri maioneza, sare, 1 lingurita otet, 2 lingurite sos Maggi (facultativ)
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 10 min
6 voturi
Mod de preparare
Pentru sos se amesteca toate ingredientele.
Sosul se pastreaza separat si se pune pe salata doar la servire pentru a nu se inmuia ingredientele.
Sidy , 13 decembrie 2009
Trebuie sa fie tare buna.... Cu siguranta am sa o testez !
costy1969 (Chef de cuisine) , 13 decembrie 2009
incercam o a face sa vedem ce iese, cu toata ca nu prea sunt de acord cu maionezele.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 decembrie 2009
O bunatate...