Se curata telina, se spala bine si se da pe razatoarea mare apoi se amesteca cu sare si zeama de la o lamaie si se lasa sa se odihneasca 15 minute. Merele se taie in felii foarte subtiri si se storc de zeama, carnea de curcan se taie bucati mici iar telina se stoarce bine de zeama si se amesteca toate cele de mai inainte cu maioneza si smantana. Se serveste cu cascaval razuit pe deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii