Ingrediente
1 ceapa rosie mica, 100 g ciuperci champignon, 2 catei de usturoi, 2 rosii coapte, 1 castravete de salata, 100g salam uscat feliat, 1 salata verde mijlocie, 6 linguri ulei de masline, 2 felii de paine alba, 2 linguri otet din vin rosu, 100g branza Feta, cateva frunzulite de busuioc, sare si piper dupa gust
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
0 voturi
Mod de preparare
Se curata usturoiul si se toaca, se spala rosiile si se taie cubulete de 2cm;
Se curata castravetele si te taie felii de 5mm grosime;
Feliile de salam se taie fasii.Se despart foile de salata, se spala, se curata si se scutura de apa;
Se incinge 1 lingura de ulei intr-o cratita la foc potrivit si se caleste ceapa 5 min, se adauga ciupercile si usturoiul si se mai caleste totul 5 min, pana cand s-au inmuiat ciupercile. Se ia cratita de pe foc;
Se taie painea cubulete mici, care se rumenesc intr-o tigaie, intr-o lingura de ulei ,apoi se lasa sa se raceasca;
Uleiul ramas se amesteca cu otet, sare si piper, pana cand se obtine un sos de salata legat;
Se spala busuiocul si se curata de apa, se zdrobeste branza, se amesteca intr-un castron rosiile si castravetele, salata verde si busuiocul;
Deasupra se presara salamul, branza, amestecul de ciuperci si painea. Se toarna sosul deasupra si se mai amesteca o data.