Fierbem cartofii in apa cu sare, pana intra furculita cu usurinta, aproximativ 15-20min.Cand sunt fierti, ii scurgem bine de apa si ii transferam intr-un castron. Ii lasam sa se raceasca.
Intre timp facem dressing-ul. Combinam: maioneza, mustarul, smantana si sucul de lamaie intr-un castronel si le amestecam bine.Condimentam cu sare si piper dupa gust.
Taiem marunt ardelul rosu sau galben (eu am folosit ardel galben), ceapa verde si ardelul iute, pe care le adaugam la cartofii fierti si raciti.
Adaugam si dressing-ul si amestecam totul impreuna cu o spatula.
Se orneaza cu chives taiate marunt sau cozi de ceapa verde.
Pofta buna.
Reteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - SimitPunem la fiert inimile cu pipotele in apa rece.
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaligutaFoi: Intr-un bol se pun ouale impreuna cu zaharul.
Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caiseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii