Fierbem cartofii in apa cu sare, pana intra furculita cu usurinta, aproximativ 15-20min.Cand sunt fierti, ii scurgem bine de apa si ii transferam intr-un castron. Ii lasam sa se raceasca.
Intre timp facem dressing-ul. Combinam: maioneza, mustarul, smantana si sucul de lamaie intr-un castronel si le amestecam bine.Condimentam cu sare si piper dupa gust.
Taiem marunt ardelul rosu sau galben (eu am folosit ardel galben), ceapa verde si ardelul iute, pe care le adaugam la cartofii fierti si raciti.
Adaugam si dressing-ul si amestecam totul impreuna cu o spatula.
Se orneaza cu chives taiate marunt sau cozi de ceapa verde.
Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii