Legumele se fierb intr-un litru de apa clocotita. Intr-o alta cratita se pune un litru de apa, se lasa la fiert dupa care se adauga peste file pentru circa 1 minut.
Pentru maioneza, o puteti cumpara din comert sau o reteta mult mai simpla, 3 oua, 1/2 litru de ulei, o lingura de mustar, zeama de la o lamaie, sare si se paseaza intr-un borcan de 1kg cu ajutorul pasatorului de fructe de la mixer.Secretul maionezei este ca toate ingredientele sa fie la temperatura camerei.Succesul este garantat.
Se scurg legume, se pun intr-un castron mai mare, fileul se toaca marunt,toate se amesteca cu 3/4 din cantitatea de maioneza. Pentru aspect se orneaza cu maioneza si gogosar murat...Pofta buna

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii