Legumele se fierb intr-un litru de apa clocotita. Intr-o alta cratita se pune un litru de apa, se lasa la fiert dupa care se adauga peste file pentru circa 1 minut.
Pentru maioneza, o puteti cumpara din comert sau o reteta mult mai simpla, 3 oua, 1/2 litru de ulei, o lingura de mustar, zeama de la o lamaie, sare si se paseaza intr-un borcan de 1kg cu ajutorul pasatorului de fructe de la mixer.Secretul maionezei este ca toate ingredientele sa fie la temperatura camerei.Succesul este garantat.
Se scurg legume, se pun intr-un castron mai mare, fileul se toaca marunt,toate se amesteca cu 3/4 din cantitatea de maioneza. Pentru aspect se orneaza cu maioneza si gogosar murat...Pofta buna
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii