Salata mexicana cu peste

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet de legume mexicane
  • 3 bucatii de file de peste alb sau peste afumat
  • 250 g maioneza
  • sare, piper dupa gust

Mod de preparare

Legumele se fierb intr-un litru de apa clocotita. Intr-o alta cratita se pune un litru de apa, se lasa la fiert dupa care se adauga peste file pentru circa 1 minut.

Pentru maioneza, o puteti cumpara din comert sau o reteta mult mai simpla, 3 oua, 1/2 litru de ulei, o lingura de mustar, zeama de la o lamaie, sare si se paseaza intr-un borcan de 1kg cu ajutorul pasatorului de fructe de la mixer.Secretul maionezei este ca toate ingredientele sa fie la temperatura camerei.Succesul este garantat.

Se scurg legume, se pun intr-un castron mai mare, fileul se toaca marunt,toate se amesteca cu 3/4 din cantitatea de maioneza. Pentru aspect se orneaza cu maioneza si gogosar murat...Pofta buna

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor