Se taie marunt toate vegetalele.
Intr-un bol se pune pasta de susan cu sarea si piperul si se adauga treptat sucul de lamaie.
La inceput pasta se ingroasa, dar pe masura ce se adauga sucul de lamaie devine spumoasa; daca ni se pare ca este prea consistent se mai pot adauga 2-3 linguri de apa.
Se adauga vegetalele taiate marunt, frunza de patrunjel si menta si se amesteca usor.
Se decoreaza dupa gust.
Se toarna putin ulei de masline pe salata.
Se serveste imediat.
Pofta buna!
Salata cu pasta de susan este foarte populara in tarile arabe si este nelipsita de la restaurantele de specialitate.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii