Ingrediente
Avem nevoie de :, -1/2 salata verde, -3 castraveti de marime medie, -3 rosii de marime medie, -2 cepe mici( sau 2 fire de ceapa verde), -6 ridichi, -1 ardei verde, -1 ardei rosu, -1 mana de patrujel verde, -1 mana de marar verde( optional), -2 linguri menta verde, Pentru vinegreta:, -3 linguri ulei de masline, -2 linguri suc de lamaie, -1 catel de usturoi zdrobit cu sare, -sare si piper proaspat macinat
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
8 voturi
Mod de preparare
Se prepara cu putin timp inaite de servire , pentru a nu se ofili componentele.
Se spala salata verde si se taie marunt.
Rosiile, castravetii( cu sau fara coaja),ridichile,ardeii,ceapa se taie marunt;se pun intr-un bol si se adauga patrunjelul, menta si mararul taiate de asemenea marunt.
Se amesteca ingredintele si se stropesc cu vinegreta.
Se decoreaza dupa gust si imaginatie.
Se serveste langa fripturi, chiftele sau pilafuri.
Pofta buna!
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 03 martie 2010
Sunt minunate salatele! Dar a ta cred ca este mai deosebita!
violette (Chef de cuisine) , 03 martie 2010
Imi plac foarte mult salatele, si la cat de bine arata salatica ta sigur o sa o incerc si eu!
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 02 martie 2010
f.buna!!!!!!!!!!mai fac cateodata salata cu castraveti,ardei,rosii si ceapa toate taiate marunt.a ta arata super!ai votul meu