Salata verde se spala , se scurge bine si apoi se taie fideluta, la fel ca si varza.
celelalte legume se curata , se spala, se scurg bine de apa si se taie marunt. Morcovul , telina si gulia se dau pe razatoarea cu gauri mari, la fel si oul fiert.
Mararul si patrunjelul se toaca marunt si se pun intr-un vas in care am pus si celelalte legume taiate.
Asezonam si amestecam bine apoi, toate legumele. Le lasam asa vreo 10-15 minute dupa care se poate servi salata.
Pofta mare !
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii