Pestele se curata de piele si de oase,ceapa rosie se taie rondele, sfecla rosie se fierbe sau se coace in cuptor dupa care se da pe razatoarea mica,se stropeste cu otet si putina sare. Sfecla se pune apoi la scurs pana se usuca bine, dupa care se amesteca totul si daca mai este cazul se mai pune zeama de la un sfert de lamaie. La sfarsit se orneaza cu patrunjel verde tocat.
Reteta de cartofi wedges. Cartofi wedges la cuptor cu boia, usuroi, piper, sare si ulei de masline. Retete de cartofi wedges...
Cartofi wedgesPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii