Reteta postata pe: 20 ianuarie 2011
Ingrediente
2 pesti afumati macrou (negro sau benito),, o ceapa rosie,, doua linguri maioneza preparata acasa,, o sfecla rosie (cam 300 grame),, un sfert de lamaie (zeama), , patrunjel verde pentru ornat.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Pestele se curata de piele si de oase,ceapa rosie se taie rondele, sfecla rosie se fierbe sau se coace in cuptor dupa care se da pe razatoarea mica,se stropeste cu otet si putina sare. Sfecla se pune apoi la scurs pana se usuca bine, dupa care se amesteca totul si daca mai este cazul se mai pune zeama de la un sfert de lamaie. La sfarsit se orneaza cu patrunjel verde tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata norvegiana" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate cu peste
Se prepara un bait din vin, cimbru, usturoi presat,chili, foaie defin si putin ulei. In acest bait
13 voturi
8 comentarii
1h
Spalam , curatam si taiem toate legumele si le punem intr-un bol incapator. Branza o maruntim, masline-lor
5 voturi
4 comentarii
15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate