autor:

Fara foto

» » Salate

Salata norvegiana

Autor: livia gheorghiu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: livia gheorghiu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 ianuarie 2011

Ingrediente
2 pesti afumati macrou (negro sau benito),, o ceapa rosie,, doua linguri maioneza preparata acasa,, o sfecla rosie (cam 300 grame),, un sfert de lamaie (zeama), , patrunjel verde pentru ornat.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Pestele se curata de piele si de oase,ceapa rosie se taie rondele, sfecla rosie se fierbe sau se coace in cuptor dupa care se da pe razatoarea mica,se stropeste cu otet si putina sare. Sfecla se pune apoi la scurs pana se usuca bine, dupa care se amesteca totul si daca mai este cazul se mai pune zeama de la un sfert de lamaie. La sfarsit se orneaza cu patrunjel verde tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata norvegiana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Salata de orez cu ton

Salata de orez cu ton

Orezul se fierbe in apa cu sare , apoi se clateste in apa rece. Surimi se taie felii, ardeiul se

1 vot    3 comentarii
40 min
Salate cu peste
Peste umplut cu creveti

Peste umplut cu creveti

Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Fa o taietura pe o parte o pestelui pornind de la cap si mergand pana

2 voturi    4 comentarii
1h
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 pesti afumati macrou (negro sau benito),
  • o ceapa rosie,
  • doua linguri maioneza preparata acasa,
  • o sfecla rosie (cam 300 grame),
  • un sfert de lamaie (zeama)
  • patrunjel verde pentru ornat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu peste

Salsa cu capsune si creveti Salsa cu capsune si creveti

Se spala legumele si se sterg cu un stergar de bucatarie. Se taie rosiile cubulete, la fel si ardeiul capia, ceapa verde taiata rondele,

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir

Spalam si se curatam calamarii, apoi ii taiem cubulete. Curatam si dam ghimbirul pe razatoarea mica. Calim ghimbirul si usturoiul intreg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Icre de pastrav (conservare)