autor:

Fara foto

» » Salate

Salata norvegiana

Autor: livia gheorghiu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: livia gheorghiu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 ianuarie 2011

Ingrediente
2 pesti afumati macrou (negro sau benito),, o ceapa rosie,, doua linguri maioneza preparata acasa,, o sfecla rosie (cam 300 grame),, un sfert de lamaie (zeama), , patrunjel verde pentru ornat.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Pestele se curata de piele si de oase,ceapa rosie se taie rondele, sfecla rosie se fierbe sau se coace in cuptor dupa care se da pe razatoarea mica,se stropeste cu otet si putina sare. Sfecla se pune apoi la scurs pana se usuca bine, dupa care se amesteca totul si daca mai este cazul se mai pune zeama de la un sfert de lamaie. La sfarsit se orneaza cu patrunjel verde tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata norvegiana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Salata de ton cu masline

Salata de ton cu masline

Scurgeti conserva de ton. Taiati ceapa verde si ceapa rosie rondele. Tocati verdeata marunt. Taiati

5 voturi    6 comentarii
10 min
Salate cu peste
Salată de ton cu năut

Salată de ton cu năut

Castraveții și ardeiul capia se toacă mărunt, se amestecă cu tonul și năutul (le-am scurs

9 voturi    5 comentarii
30 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 pesti afumati macrou (negro sau benito),
  • o ceapa rosie,
  • doua linguri maioneza preparata acasa,
  • o sfecla rosie (cam 300 grame),
  • un sfert de lamaie (zeama)
  • patrunjel verde pentru ornat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu peste

Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir

Spalam si se curatam calamarii, apoi ii taiem cubulete. Curatam si dam ghimbirul pe razatoarea mica. Calim ghimbirul si usturoiul intreg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Barcute de andive umplute cu salata exotica Barcute de andive umplute cu salata exotica

Spalam andivele, curațăm primele frunze si scobim cotorul apoi punem andivele în apă pentru circa 10 minute. Curățăm rodia

1 vot    1 comentariu
20 min
Aperitive
Salata Nicoise