autor:

Fara foto

» » Salate

Salata norvegiana

Autor: livia gheorghiu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: livia gheorghiu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 ianuarie 2011

Ingrediente
2 pesti afumati macrou (negro sau benito),, o ceapa rosie,, doua linguri maioneza preparata acasa,, o sfecla rosie (cam 300 grame),, un sfert de lamaie (zeama), , patrunjel verde pentru ornat.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Pestele se curata de piele si de oase,ceapa rosie se taie rondele, sfecla rosie se fierbe sau se coace in cuptor dupa care se da pe razatoarea mica,se stropeste cu otet si putina sare. Sfecla se pune apoi la scurs pana se usuca bine, dupa care se amesteca totul si daca mai este cazul se mai pune zeama de la un sfert de lamaie. La sfarsit se orneaza cu patrunjel verde tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata norvegiana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Salata cu ton

Salata cu ton

Intr-un cstron se taie ceapa marunt se amesteca cu maioneza,maslinele(fara sambure) si porumb,sarea

12 voturi    4 comentarii
10 min
Salate cu peste
Salata de ton cu fusilli

Salata de ton cu fusilli

Din grau, orez sau mei, Wikipedia inventariaza nici mai mult, nici mai putin de 162 de tipuri diferite

2 voturi    1 comentariu
30 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 pesti afumati macrou (negro sau benito),
  • o ceapa rosie,
  • doua linguri maioneza preparata acasa,
  • o sfecla rosie (cam 300 grame),
  • un sfert de lamaie (zeama)
  • patrunjel verde pentru ornat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu peste

Obletel de Dunare marinat in otet Obletel de Dunare marinat in otet

Obletelul se curata de solzi si li se scot intestinele, apoi se indeparteaza capul si inotatoarea de la codite, se spala in mai multe

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Salsa cu capsune si creveti Salsa cu capsune si creveti

Se spala legumele si se sterg cu un stergar de bucatarie. Se taie rosiile cubulete, la fel si ardeiul capia, ceapa verde taiata rondele,

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Salata de ton cu crema de branza