Cartofii se pun la fiert in coaja in apa cu sare pana intra furculita usor in ei. Se scurg, se lasa putin la racit pana apoi se decojesc. Ouale se pun la fiert pana sunt tari, se pune sare in apa. Ceapa se taie rondele daca se foloseste ceapa verde sau julienne daca se folosete ceapa uscata. Intr-un bol mare se taie rondele cartofii, se adauga ouale curatate si apoi taiate cubulete, muraturile taiate cubulete si apoi ceapa. Se pune putina sare si piper si se amesteca usor folosind doua linguri, ca sa nu se faramiteze cartofii si ouale. Se amesteca uleiul cu sucul de lamaie si se toarna peste salata. Se amesteca iar cu grija.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii