Fierbi cartofii in coaja, cureti de coaja,lasi sa se raceasca,tai felii subiri.Adaug oul fert, taiat felii.
Faci un baitz din otet si o ceasca de apa, foaie de dafin,boabe de piper, sare. Cand clocoteste,adaugi ceapa taiata feliute subtiri.Dupa ce da un clocot, strecori, lasi sa se raceasca, amesteci cu maioneza in care ai adaugat mustarul si zeama de lamaie.Incorporezi si cartofii.Condimentezi, ornezi cu masline sau gogosar murat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii