cartofi se fierb (mai tare ), dupa fierbere si racire se taie cuburi potrivite
ceapa se taie rondele
se adauga masline si castraveti taiati tot rondele
2 oua se fierb si se adauga in salata taiate tot rondele iar alte 2 se folosesc pentru putina maioneza.
La final se adauga peste cartofi ,masline, ceapa si castraveti , maioneza , putin ulei si otetul
Pentru cei care prefera pestele se poate adauga in loc de castraveti murati , peste marinat

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii