Fasolea se curata si se taie in bucati mici de cca 1,5 cm.
Rosiile se oparesc si se decojesc, apoi se taie in bucati mici.
Se caleste ceapa taiata marunt in uleiul de masline pana devine aurie.
Se adauga fasolea si se mai lasa 2-3 minute sa se patrunda bine de ulei.
Se adauga rosiile si restul condimentelor si se fierbe in cratita de fiert sub presiune 30 de minute.
Daca rosiile nu au prea mult suc se poate adauga 1/4 cana de apa.
Se pune pe un platou si se presara cu ardei iute si cateva nuci sfaramate.
Se serveste cu lipie araba.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii