Fasolea se curata si se taie in bucati mici de cca 1,5 cm.
Rosiile se oparesc si se decojesc, apoi se taie in bucati mici.
Se caleste ceapa taiata marunt in uleiul de masline pana devine aurie.
Se adauga fasolea si se mai lasa 2-3 minute sa se patrunda bine de ulei.
Se adauga rosiile si restul condimentelor si se fierbe in cratita de fiert sub presiune 30 de minute.
Daca rosiile nu au prea mult suc se poate adauga 1/4 cana de apa.
Se pune pe un platou si se presara cu ardei iute si cateva nuci sfaramate.
Se serveste cu lipie araba.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii