autor:

eugenia pavlenco

» » Salate

Salata "Papadia"

Autor: eugenia pavlenco (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Rusia


    Reteta postata pe: 27 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: eugenia pavlenco (Chef de cuisine)   
Specific:  

Rusia


Reteta postata pe: 27 mai 2008

Ingrediente
1 cutie pesmeti cu gust de ciuperci (ori dupa gust), 1 cutie sardele afumate, de scurs uleiul, de faramitat cu furculita, 1 cartof, 1 morcov, 2 oua, 1 catel de usturoi, de curatit si de de sfirimat in usturoinita(nu stiu cum se numeste corect), Maioneza merge cam jumate de cutiuta(250ml)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Legumele se fierb, se curata si se dau prin razatoare mare in diferite boluri.Ouale se fierb si se separa albusul de galbenus, si se trec prin razatoare in boluri diferite, albusul tocat buc. mari, galbenusul maruntel. Asezam in salatiera in urmatoarea ordine, ungem bine cu maioneza dupa fiecare strat:
Pesmetii, sardelele afumate, cartoful, morcovul, albusul, usturoiul, galbenusul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata "Papadia"" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
File de cod Alaska mediteranean

File de cod Alaska mediteranean

Mod de preparare: Nectarinele se curata de coaja, pulpa se desprinde de pe sambure si se taie

5 voturi    3 comentarii
30 min
Salate cu peste
Salata de ton cu iaurt

Salata de ton cu iaurt

O gustare foarte buna pentru toti.... O conserva de ton in suc propriu se paseaza si se amesteca

1 vot    0 comentarii
30h
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 18 mai 2009

    Probabil ca are denumirea asta datorita culrii la final. Domina galbenul.Asa ma gandesc eu.

  • tradaro

    tradaro (Chef de cuisine) , 18 mai 2009

    Si "Papadia" unde este???

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1 cutie pesmeti cu gust de ciuperci (ori dupa gust)
  • 1 cutie sardele afumate
  • de scurs uleiul
  • de faramitat cu furculita
  • 1 cartof
  • 1 morcov
  • 2 oua
  • 1 catel de usturoi
  • de curatit si de de sfirimat in usturoinita(nu stiu cum se numeste corect)
  • Maioneza merge cam jumate de cutiuta(250ml)

Raporteaza reteta

Retete
de eugenia pavlenco
Gutuie coapta cu orez

Gutuie coapta cu orez

Gutuiele se spala, se inlatura mijlocul de seminte. Orezul se fierbe 15 min, Stafidele se acopera

3 voturi    2 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Rosii umplute cu branza

Rosii umplute cu branza

Rosiile se taie de-a lungul in jumatate, cu lingurita se inlatura semintele, se sareaza, Telemeaua

2 voturi    4 comentarii
15 min
Aperitive
Oua umplute

Oua umplute

Ouale fierte si racite se curata atent de coaja, Se taie in jumatate, se scoate galbenusul, marginele

7 voturi    15 comentarii
1h
Aperitive cu oua

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Probabil ca are denumirea asta datorita culrii la final. Domina galbenul.Asa ma gandesc eu.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu peste

Salsa cu capsune si creveti Salsa cu capsune si creveti

Se spala legumele si se sterg cu un stergar de bucatarie. Se taie rosiile cubulete, la fel si ardeiul capia, ceapa verde taiata rondele,

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir

Spalam si se curatam calamarii, apoi ii taiem cubulete. Curatam si dam ghimbirul pe razatoarea mica. Calim ghimbirul si usturoiul intreg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Pasta de peste