autor:

eugenia pavlenco

» » Salate

Salata "Papadia"

Autor: eugenia pavlenco (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Rusia


    Reteta postata pe: 27 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: eugenia pavlenco (Chef de cuisine)   
Specific:  

Rusia


Reteta postata pe: 27 mai 2008

Ingrediente
1 cutie pesmeti cu gust de ciuperci (ori dupa gust), 1 cutie sardele afumate, de scurs uleiul, de faramitat cu furculita, 1 cartof, 1 morcov, 2 oua, 1 catel de usturoi, de curatit si de de sfirimat in usturoinita(nu stiu cum se numeste corect), Maioneza merge cam jumate de cutiuta(250ml)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Legumele se fierb, se curata si se dau prin razatoare mare in diferite boluri.Ouale se fierb si se separa albusul de galbenus, si se trec prin razatoare in boluri diferite, albusul tocat buc. mari, galbenusul maruntel. Asezam in salatiera in urmatoarea ordine, ungem bine cu maioneza dupa fiecare strat:
Pesmetii, sardelele afumate, cartoful, morcovul, albusul, usturoiul, galbenusul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata "Papadia"" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Salata cu surimi

Salata cu surimi

Dezghetam bastonasele de surimi, le taiem cuburi, radem cascavalul, scurgem bine porumbul din conserva,

1 vot    4 comentarii
30 min
Salate cu peste
Salata de ton cu fusilli

Salata de ton cu fusilli

Din grau, orez sau mei, Wikipedia inventariaza nici mai mult, nici mai putin de 162 de tipuri diferite

2 voturi    1 comentariu
30 min
Salate cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 18 mai 2009

    Probabil ca are denumirea asta datorita culrii la final. Domina galbenul.Asa ma gandesc eu.

  • tradaro

    tradaro (Chef de cuisine) , 18 mai 2009

    Si "Papadia" unde este???

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 cutie pesmeti cu gust de ciuperci (ori dupa gust)
  • 1 cutie sardele afumate
  • de scurs uleiul
  • de faramitat cu furculita
  • 1 cartof
  • 1 morcov
  • 2 oua
  • 1 catel de usturoi
  • de curatit si de de sfirimat in usturoinita(nu stiu cum se numeste corect)
  • Maioneza merge cam jumate de cutiuta(250ml)

Raporteaza reteta

Retete
de eugenia pavlenco
Gutuie coapta cu orez

Gutuie coapta cu orez

Gutuiele se spala, se inlatura mijlocul de seminte. Orezul se fierbe 15 min, Stafidele se acopera

3 voturi    2 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Rosii umplute cu branza

Rosii umplute cu branza

Rosiile se taie de-a lungul in jumatate, cu lingurita se inlatura semintele, se sareaza, Telemeaua

2 voturi    4 comentarii
15 min
Aperitive
Oua umplute

Oua umplute

Ouale fierte si racite se curata atent de coaja, Se taie in jumatate, se scoate galbenusul, marginele

6 voturi    15 comentarii
1h
Aperitive cu oua

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Probabil ca are denumirea asta datorita culrii la final. Domina galbenul.Asa ma gandesc eu.

Adauga reteta
Retete

din Salate cu peste

Salata rucola cu somon si mango Salata rucola cu somon si mango

Spalam somonul si il taiem cubulete. Il condimentam cu sare, piper, paprika afumnata si rozmarin si il lasam 10 minute. Intr-o tigaie,

0 voturi    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste
Salata de ton cu iaurt Salata de ton cu iaurt

O gustare foarte buna pentru toti.... O conserva de ton in suc propriu se paseaza si se amesteca cu sare, piper, chili, doua iaurturi

1 vot    0 comentarii
30h
Aperitive
Salata cu peste afumat