autor:

eugenia pavlenco

» » Salate

Salata "Papadia"

Autor: eugenia pavlenco (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Rusia


    Reteta postata pe: 27 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: eugenia pavlenco (Chef de cuisine)   
Specific:  

Rusia


Reteta postata pe: 27 mai 2008

Ingrediente
1 cutie pesmeti cu gust de ciuperci (ori dupa gust), 1 cutie sardele afumate, de scurs uleiul, de faramitat cu furculita, 1 cartof, 1 morcov, 2 oua, 1 catel de usturoi, de curatit si de de sfirimat in usturoinita(nu stiu cum se numeste corect), Maioneza merge cam jumate de cutiuta(250ml)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Legumele se fierb, se curata si se dau prin razatoare mare in diferite boluri.Ouale se fierb si se separa albusul de galbenus, si se trec prin razatoare in boluri diferite, albusul tocat buc. mari, galbenusul maruntel. Asezam in salatiera in urmatoarea ordine, ungem bine cu maioneza dupa fiecare strat:
Pesmetii, sardelele afumate, cartoful, morcovul, albusul, usturoiul, galbenusul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata "Papadia"" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Caras marinat cu legume

Caras marinat cu legume

Se prepara un bait din vin, cimbru, usturoi presat,chili, foaie defin si putin ulei. In acest bait

13 voturi    8 comentarii
1h
Salate cu peste
Salata de cruditati cu surimi pane

Salata de cruditati cu surimi pane

Spalam , curatam si taiem toate legumele si le punem intr-un bol incapator. Branza o maruntim, masline-lor

5 voturi    4 comentarii
15 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 18 mai 2009

    Probabil ca are denumirea asta datorita culrii la final. Domina galbenul.Asa ma gandesc eu.

  • tradaro

    tradaro (Chef de cuisine) , 18 mai 2009

    Si "Papadia" unde este???

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1 cutie pesmeti cu gust de ciuperci (ori dupa gust)
  • 1 cutie sardele afumate
  • de scurs uleiul
  • de faramitat cu furculita
  • 1 cartof
  • 1 morcov
  • 2 oua
  • 1 catel de usturoi
  • de curatit si de de sfirimat in usturoinita(nu stiu cum se numeste corect)
  • Maioneza merge cam jumate de cutiuta(250ml)

Raporteaza reteta

Retete
de eugenia pavlenco
Gutuie coapta cu orez

Gutuie coapta cu orez

Gutuiele se spala, se inlatura mijlocul de seminte. Orezul se fierbe 15 min, Stafidele se acopera

3 voturi    2 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Rosii umplute cu branza

Rosii umplute cu branza

Rosiile se taie de-a lungul in jumatate, cu lingurita se inlatura semintele, se sareaza, Telemeaua

2 voturi    4 comentarii
15 min
Aperitive
Oua umplute

Oua umplute

Ouale fierte si racite se curata atent de coaja, Se taie in jumatate, se scoate galbenusul, marginele

8 voturi    15 comentarii
1h
Aperitive cu oua

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Probabil ca are denumirea asta datorita culrii la final. Domina galbenul.Asa ma gandesc eu.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu peste

Rosii umplute cu salata de vara si macrou fript Rosii umplute cu salata de vara si macrou fript

Se spala rosiile si se scobesc pentru umplere. Capacele de la rosii se toaca marunt.Se spala castravetii si ceapa verde si se toaca

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Salata cu cartofi noi si peste afumat Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spală, se şterg şi, dacă sunt mai măricei, se taie în sferturi. Se prăjesc la foc iute până devin aurii.

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata de Creveti in Crusta de Susan cu sos Cogniac