autor:

veronica

» » , Conserve si muraturi, Salate

SALATA PETERCA

Autor: veronica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: veronica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 mai 2009

Ingrediente
5 vinete medii, 5 rosii, 5 ardei, 5 usturoi, 5 cepe, 100gr otet, 150gr apa, 150gr ulei, sare dupa gust, piper negru,foi dafin.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Se face sosul din otet,apa,ulei,sare piper si foi dafin si se fierbe,ciapa se taie marunt, rosiile,vinetele ardeii,usturoiul se taie in patru,se pune toata compozitia in sos si se fierbe 25-30 minute,apoi se pune in borcane si capsam, bagam borcanele in patura pana se racesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "SALATA PETERCA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata verde cu legume si piept de pui la gratar

Salata verde cu legume si piept de pui la gratar

Pieptul de pui taiat bucatele mici se da cu putin ulei de masline si un praf de sare si piper, se

12 voturi    3 comentarii
25 min
Salate reci
Salata de portocale, racoritoare

Salata de portocale, racoritoare

Se curata portocala de coaja, se taie in bucati, se adauga patrunjelul verde tocat, lingurita ulei

8 voturi    5 comentarii
10 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de veronica
TORT CU FRUCTE(simplu)

TORT CU FRUCTE(simplu)

Se bate crema cu 200gr lapte,si frisca cu 200gr lapte, se tine

11 voturi    7 comentarii
1h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de praz cu stafide, mere si maioneza Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Se spala prazul si se taie in rondele subtiri. Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec sau coniac. Se curata merele si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Salate
Salata in straturi pentru iarna Salata in straturi pentru iarna

Se curata verzele de primele foi, apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Salata Rustica si Ciuperci la gratar