Andivele se curăţă de foile veştede, se spală în mai multe ape, se taie în două, apoi în batoane de câte 3 cm. Se aranjează pe platou şi se presară cu puţină sare.
Separat, se freacă muştarul cu untdelemnul turnat cu încetul, ca la maioneză şi cu oţetul. Sosul se toarnă peste andive fără a se amesteca.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii