Se curata telina, se spala si se rade pe razatoarea mica. Ceapa se toaca marunt, se pune intr-un tifon si se scurge peste telina, ca sa fie numai zeama de ceapa. Se amesteca cu patrunjelul tocat fin. Se prepara maioneza din trei galbenusuri frecat cu ulei, zeama de lamaie, sare, pipere, se bate bine si se pune peste telina, amestecand. Se aranjeaza pe o salatiera si se garniseste cu jumatati de masline, patrunjel verde tocat si feliute de gogosar.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii