Pieptul trebuie fiert, in bulionul in care fierbe de pus sare, piper se poate si o foaie de dafin.
Ciupercile de spalat, de taiat felii subtiri si de prajit. De pus sare si piper.
Ceapa de taiat si de prajit.
Ouale de fiert.
Acum asezam in straturi:
1 strat - prunele uscate fara simburi, taiate+maioneza
2 strat - pieptul de desfacut suvite+maioneza
3 strat - ciupersi cu ceapa
4 strat - ouale taiate+maioneza
In loc de prune uscate se poate pune si caise uscate.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii