Se taie painea in cubulete si se pune intr-o tava la cuptor pentru a se face crutoanele, atentie mare la focul de la aragaz nu va pot specifica cate minute deoarece este in functie de fiecare aragaz.
Se spala salata si ceapa verde si se trece la taierea lor. Carnatii se taie in bucatele mici si se pun la prajit, se lasa pana cand observam ca sunt gata, se scot si se vor aseza pe hartie absorbanta pentru a se indeparta surplusul de grasime.
Gogosari murati si conopida se spala, gogosarii se taie in cubulete, conopida se desface in cubulete mici si se adauga peste salata verde, se pun carnatii, se taie oualele in cubulete mici si maslinele rondele, se adauga caperele si la sfarsit crutoanele. Se stropesc crutoanele de paine cu un strop de ulei de masline.
Separat se face dressingul:2 linguri de ulei de masline, 4-5 linguri de otet balsamic se adauga si dressing Knorr grecesc.
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Pofta Buna

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii