Se pun ouale la fiert pentru aproximativ 10 minute.Dupa ce s-au fiert, se decojesc si taie fiecare ou in patru.Salata, ardeiul,rosiile si ridichiile se spala si le tai fasii subtiri, se razuie catelul de usturoi sau ceapa se taie solzisori( ce se doreste a se pune in salata dupa preferinte), iar telemeaua cubulete. Se pun toate intr-un castron si se asezoneaza cu boiaua si sarea si deasupra se pune dressingul facut din otet si ulei.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii