Ingredientele vor fi impartite in doua portii.
Feliile le tai cuburi, prajesti in tigaie cu putin unt,pana se rumenesc.
Salata verde o speli, o scurgi pe un prosop,rupi bucati mai mari, asezi pe farfurie intinsa.
Sunca o tai fasii subtiri, lungi,asezi pe salata verde, alaturi de care asezi telemeaua taiata cuburi,crutoanele racite,rosiile taiate felii,castravetele curatat de coaja, taiat in felii subtiri, care se taie in jumate.Se adauga maioneza,presarata cu patrujel verde.Ingredientele se amesteca la servire, adaugand la nevoie sare, piper,zeama de lamaie,sau otet.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii