Toate ingredientele de la sos se pun intr-un borcan se agita bine si se lasa la macerat macar 30 minute pentru ca aromele sa se intrepatrunda.
Intre timp, morcovii se curata si se taie fasii, salata se rupe bucati sau se lasa frunze intregi daca acestea sunt micute, marul se taie fasii sau se da pe razatoare, ardeiul, ceapa si castravetele se taie fasii, iar semintele se presara deasupra, se adauga sosul si e gata.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii