Toate ingredientele de la sos se pun intr-un borcan se agita bine si se lasa la macerat macar 30 minute pentru ca aromele sa se intrepatrunda.
Intre timp, morcovii se curata si se taie fasii, salata se rupe bucati sau se lasa frunze intregi daca acestea sunt micute, marul se taie fasii sau se da pe razatoare, ardeiul, ceapa si castravetele se taie fasii, iar semintele se presara deasupra, se adauga sosul si e gata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii