2. Se pun ouale intr-o oala si mazarea in alta oala. Se acopera cu apa rece si se fierb timp de 10 minute.
2. Se scot ouale din apa in care au fiert si se trec sub jet de apa rece pana cand pot fi tinute in mana. Se sparge coaja si se decojesc ouale. Se pun intr-un castron de apa rece pentru a se raci complet.
3. Se scurge mazarea si se asaza in castron cu ouale la racit.
4. Se taie cartofii si muraturile in cubulete.
5. Se scot ouale din apa, se sterg cu un servetel si se taie in cubulete. Se scurge mazarea si se pune totul intr-un castron.
6. Se adauga maioneza si smantana peste legume. Se amesteca si se serveste!
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromataIncearca o reteta simpla si delicioasa de salata de linte cu legume proaspete, perfecta pentru un pranz usor sau o cina...
Salata de linte cu legume proaspete – reteta rapida, delicioasa si sanatoasaIti doresti o rețeta simpla si delicioasa pentru chifteluțe in sos de rosii? Ei bine, aceasta rețeta este atat de buna,...
Chiftelute in sos de rosii - reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii