2. Se pun ouale intr-o oala si mazarea in alta oala. Se acopera cu apa rece si se fierb timp de 10 minute.
2. Se scot ouale din apa in care au fiert si se trec sub jet de apa rece pana cand pot fi tinute in mana. Se sparge coaja si se decojesc ouale. Se pun intr-un castron de apa rece pentru a se raci complet.
3. Se scurge mazarea si se asaza in castron cu ouale la racit.
4. Se taie cartofii si muraturile in cubulete.
5. Se scot ouale din apa, se sterg cu un servetel si se taie in cubulete. Se scurge mazarea si se pune totul intr-un castron.
6. Se adauga maioneza si smantana peste legume. Se amesteca si se serveste!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii