Intr-un bol se taia legumele cubulete,deasemeni si castravetele murat,ouale se despart albusul se taie cubulete si se adauga la salata.
Galbenusele se freaca cu mustar si se adauga ulei treptat pina obtinem o maioneza fina se adauga si otetul sau lamaia si se mai freaca putin.
Se amesteca bine legumele se da la gust cu sare si piper si se adauga maioneza se incorporeaza bine si se lasa la rece ptr citeva ore.Este usor de facut si gustos.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii