Cartofii si morcovii se spala bine, morcovii se curata, si se pun la fiert impreuna cu cartofii in coaja. Sfecla se poate folosi in stare cruda data pe razatoarea mare , fiarta sau coapta. Cruda sau prin coacere sfecla isi pastreaza calitatile nutritive.
Se lasa legumele fierte sa se raceasca, dupa care se decojesc, se taie cubulete si se amesteca impreuna cu castraveciorii taiati cubulete si cu ceapa taiata foarte fin. Inainte de a adauga sfecla in salata, se stropeste cu zeama de lamaie si cu ulei de masline pentru a-si pastra culoarea. Peste salata se adauga o vinegreta combinata cu mustar,ulei, sare, piper,nucsoara si zeama de lamaie sau otet de mere ,si se lasa jumatate de ora in frigider, pentru ca sa se intrepatrunda toate aromele.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii