Ingrediente
1/2 salata verde, 1 ardei rosu, 1 ardei portocaliu, 2-3 castraveti, 1 morcov, 1 andiva, 1 legatura ceapa verde, 2-3 rosii cherry, 150 gr de sunca de curcan, 4-6 ciuperci, 200 gr de unt(100 gr pt calit sunca.100 gr pt ciuperci), 100 gr de parmezan, 2-3 fire de usturoi verde, , Dressing: ulei de masline, sare, piper, o lamaie, 1 borcan mic de iaurt degresat si 2 linguri de mustar iute, 20 gr de ghimbir, Knorr Delikat Tzatziki.
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
27 voturi
Mod de preparare
Separat curatam ciupercile si le punem pe grill, se pun decat palariile, interiorul palariei se va umple cu unt, usturoi verde taiat marunt, cu parmezan se va condimenta cu piper si se va lasa 10-15 minute, dupa care se scot si se trece la montarea pe farfurie, pentru design se poate desena cu ketch-up-ul pe salata si pe farfurie. Se orneaza de asemenea cu ½ de rosie cherry pe salata la fel ca in fotografii.
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Pofta Buna
Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009
Va multumesc mult si POFTA BUNA
Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009
Tuturor va multumesc mult si imi pare rau ca nu prea am mai avut timp sa atasez retete dar promit dupa data de 15 sa atasez cel putin 10 retete dementiale, hahahaha si binenteles POFTA BUNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009
Tare apetisanta, felicitari!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009
Apetisant...
flori de piatra (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009
Frumos prezentat.Bravo.
Czompa (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009
Gustoasa!
Crystyna (Chef de cuisine) , 16 august 2009
E super frumoasă şi bună, sunt sigură...
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 18 iunie 2009
Felicitari! Arata foarte bine