Rosiile se spala si se taie feliute,castravetii se spala,se curata de coaja si se taie felii subtiri,usturoiul se curata si se taie bucati mici,ceapa verde se taie cubulete(ceapa uscata se taie pestisori).Ridichiile se spala si se taie feliute,ardeiul gras se spala,se curata de cotor si seminte,se taie fasii,iar verdeata spalata se taie marunt.Toate se amesteca bine intr-un castron,se adauga sosul pregatit din ulei de masline,otet de mere sau otet balsamic si sare,piper,busuioc,oregano.Optional puteti adauga cubulete de branza telemea si cascaval.
Se serveste rece si este delicioasa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii