Cartofii raciti, se decojesc, se taie felii subtiri. Baconul taiat cuburi, se caleste putin, se adauga cabanosul taiat feliute subtiri.Strecori de grasime, lasi sa se raceasca.
Ceapa taiata pestisori se opareste in baitzul obtinut din otzet,o ceasca de apa, sare,boabe de piper si ienibahar, foaie de dafin.Strecori ceapa,lasi sa se raceasca. Incorporezi toate ingredientele. Obtii un sos din mustar,ulei, zeama de lamaie.Condimentezi salata asezonata,mananci de nu ai timp sa respiri.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii