Se fierb cartofii, morcovii, sfecla si oul si apoi se curata de coaja.
Ceapa, albusul de la oul fiert si scrumbia se taie in cuburi marunte.
Radem in straturi pe un platou in acesta ordine legumele: morcovii, cartofii si sfecla, dupa care pui maioneza si, daca vasul permite, poti sa mai repeti o data straturile.
Dupa cartof se mai pune un strat de maioneza (cartoful e o leguma uscata si maioneza inmoaie).
Pe stratul superior de maioneza razi un galbenus de ou sa fie fromos
Trebuie sa stea cel putin cateva ore, ca sa se imbibe bine maioneza si salata o fie si mai gustoasa.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii