Ingrediente
scrumbie (marinata-file), 5-6 cartofi, 3-4 morcovi, o sfecla rosie, o ceapa, maioneza, un ou, sare, piper
Dificultate: Medie | Timp: 15 min
15 voturi
Mod de preparare
Ceapa, albusul de la oul fiert si scrumbia se taie in cuburi marunte.
Radem in straturi pe un platou in acesta ordine legumele: morcovii, cartofii si sfecla, dupa care pui maioneza si, daca vasul permite, poti sa mai repeti o data straturile.
Dupa cartof se mai pune un strat de maioneza (cartoful e o leguma uscata si maioneza inmoaie).
Pe stratul superior de maioneza razi un galbenus de ou sa fie fromos
Trebuie sa stea cel putin cateva ore, ca sa se imbibe bine maioneza si salata o fie si mai gustoasa.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2010
Foarte aspectoasa, gustoasa!
tatiana , 10 decembrie 2009
daca este sa respecti intocmai reteta ruseasca, ar trebui sa fie primul strat de scrumbie, apoi ceapa rosie taiata marunt , cartofi, morcovul, oul si intre ele maioneza si obligatoriu inca un strat de fiecare, ultimul sa fie de sfecla rosie si deasupra cu maioneza...