Hrisca se spala in mai multe ape, se pune intr-un bol, se acopera cu apa si se lasa sa se hidrateze aproximativ o ora.
Legumele se curata, se taie felii mici si subtiri.
Intr-un bol se amesteca hrisca scursa de apa, legumele, patrunjelul tocat, semintele de rodie.
Se stropeste cu ulei de masline, otet balsamic, se condinemteaza si se amesteca toate ingredientele.
E foarte gustoasa si sanatoasa!
S-aveti pofta !
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii