autor:

SIMONA PATRAS

» » Salate

Salata vegana cu hrisca si legume

Autor: SIMONA PATRAS (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 ianuarie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SIMONA PATRAS (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 ianuarie 2015

Ingrediente
150 g hrisca, 150 g rosii cherry, 3 morcovi, 2 ardei kapia, 1 ardei gras, 1 ceapa rosie, cateva fire patrunjel verde, seminte de rodie, sare de mare, ulei de masline, otet balsamic

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Hrisca se spala in mai multe ape, se pune intr-un bol, se acopera cu apa si se lasa sa se hidrateze aproximativ o ora.

Legumele se curata, se taie felii mici si subtiri.

Intr-un bol se amesteca hrisca scursa de apa, legumele, patrunjelul tocat, semintele de rodie.

Se stropeste cu ulei de masline, otet balsamic, se condinemteaza si se amesteca toate ingredientele.

E foarte gustoasa si sanatoasa!

S-aveti pofta !
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata vegana cu hrisca si legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Pulpe de pui cu prosciutto, lamaita si fasole alba

Pulpe de pui cu prosciutto, lamaita si fasole alba

Incalzeste cuptorul la 160⁰C.Sareaza si pipereaza pulepe de pui apoi aseaza cate 3 frunze de lamaita

5 voturi    12 comentarii
1h 30 min
Salate de legume
Salata cu carne pui

Salata cu carne pui

Dupa ce legumele si carnea au fiert in supa de pui se scot, se lasa sa se racoreasca si se toaca

102 voturi    19 comentarii
1h 10 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Silvia Cavaleru , 13 aprilie 2015

    Si mie imi place aceasta salata, delicioasa si foarte hranitoare!!!...

  • Fara foto

    Lya Strg , 20 martie 2015

    Pentru ca nu am avut rodie, am pus cubulete de ananas crud, a fost un deliciu!!! O reteta de 5 stelute!!!

  • Fara foto

    Ada Cristiana , 18 martie 2015

    Cu ce as putea sa mai inlocuiesc hrisca?

    • Fara foto

      Maria Anghel , 06 februarie 2015

      Incercam sa facem asa salata...simpla si sanatoasa!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 150 g hrisca
  • 150 g rosii cherry
  • 3 morcovi
  • 2 ardei kapia
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa rosie
  • cateva fire patrunjel verde
  • seminte de rodie
  • sare de mare
  • ulei de masline
  • otet balsamic

Raporteaza reteta

Retete
de SIMONA PATRAS
Miel cu masline si sos de ansoa

Miel cu masline si sos de ansoa

Carnea de miel se taie bucati potrivite, spala si se sterge cu un prosop absorbant. Se condimenteaza

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Macarons cu crema de ciocolata, migdale si nuca

Macarons cu crema de ciocolata, migdale si nuca

Preparare macarons: Faina de migdale se amesteca cu zaharul pudra si se cern de 2-3 ori printr-o

1 vot    3 comentarii
2h 30 min
Prajituri
Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale

Se amesteca drojdia cu laptele caldut si o lingura de zahar. Separat se oparesc 3 linguri de

4 voturi    2 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Rondele de vinete umplute cu legume si branza Tofu Rondele de vinete umplute cu legume si branza Tofu

Vanata se spala, se sterge si apoi se indeparteaza capetele si se taie in 4 bucati groase de 3-4 cm care apoi se scobesc cu o lingura,

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza
Salata de fasole rosii cu legume Salata de fasole rosii cu legume

Reteta pe care vreau sa va o prezint este o salata aperitiv rapida, extrem de savuroasa, e o salata specifica sezonul de toamna, deci

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Vinete cu maioneza