Salata « vendredi »

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Salata « vendredi »

Ingrediente

  • Ingrediente :
  • O salata iceberg(sau orice fel de salata verde)
  • Castraveti verzi
  • Masline negre
  • Seminte floarea-soarelui
  • Seminte in
  • Rosii cherry
  • Ardei gras rosu
  • Ardei gras galben
  • Patrunjel verde
  • Lamaie
  • Frunze de busuioc
  • Otet balsamic
  • Ulei de seminte struguri sau de masline

Mod de preparare

Se spala salata si se rupe ( nu se taie cu cutitul), se taie ardeiul lamele. Se pune intr-un castron de salata, mai intai 1/2 din frunzele de salata, cateva masline, felii de castravete verde, semintele de susan, cateva frunze de busuioc si patrunjel verde taiate grosier, apoi se completeaza cu celelalte ingerdiente. Semintele de floarea-soarelui si rosiile cherry se pun la urma. Se adauga vinegreta din ulei, sare,piper si lamaie sau otet, dupa gust si preferinte. Se orneaza cu frunze de patrunjel verde si frunze de busuioc. Se poate pune bolul cu salata la rece, timp de 10 minute. Se poate servi cu crutoane si gouda râpé, branza rasa sau mozzarella sau simpla.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise