Se spala salata si se rupe ( nu se taie cu cutitul), se taie ardeiul lamele. Se pune intr-un castron de salata, mai intai 1/2 din frunzele de salata, cateva masline, felii de castravete verde, semintele de susan, cateva frunze de busuioc si patrunjel verde taiate grosier, apoi se completeaza cu celelalte ingerdiente. Semintele de floarea-soarelui si rosiile cherry se pun la urma. Se adauga vinegreta din ulei, sare,piper si lamaie sau otet, dupa gust si preferinte. Se orneaza cu frunze de patrunjel verde si frunze de busuioc. Se poate pune bolul cu salata la rece, timp de 10 minute. Se poate servi cu crutoane si gouda râpé, branza rasa sau mozzarella sau simpla.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii