Ciupercile se spala si se taie feliute. Intr-o tigaie punem o lingura de ulei si calim ciupercile avand grija sa amestecam pentru a nu se arde. Adaugam si pieptul de pui taiat feliute si lasam la foc pana se rumenesc ciupercile (maxim 10 minute).
Oprim focul si lasam sa se racoreasca.
Salata o spalam bine, o scurgem de apa si o taiem in bucati potrivite. Amestecul de ciuperci si pui se adauga peste salata. Pregatim un sos din usturoiul pisat, sare, ulei si zeama de lamaie si-l adaugam in bol. Amestecam pentru a se intrepatrunde aromele si adaugam putin ardei rosu pentru un plus de culoare.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii