Salata verde se spala si se usuca bine,apoi se taie si se pune intr-un bol de salata.Ciupercile se curata si se taie felii subtiri si se pun peste salata.
Ficatul se pune la prajit in unt,se condimenteaza cu sare si piper si se toarna peste el vinul si supa de pui.Se lasa sa scada zeama,apoi se adauga peste salata verde.
Din ulei,otet,usturoiul pisat bine,sare si piper se face un sos care se adauga peste amestecul din castron.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii