Se curata si se spala bine legumele. Ridichile, usturoiul si ceapa se taie marunt. Un catel de usturoi se poate adauga pisat.Salata se taie in bucati potrivite. Se amesteca zaharul in otet pana se dizolva.Intr-o salatiera se amesteca toate legumele se toarna otetul cu zahar si se framanta bine. Se serveste cu friptura. Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii