autor:

Camelia Grosu

» » Salate

Salata verde cu ton

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 martie 2010

Ingrediente
-2 salate verzi, -1 legatura de ceapa verde, -1 legatura de marar, -1 legatura de patrunjel, -1 ardei capia, -1 ceapa rosie, -1 conserva de ton, -otet balsamic rosu, -ulei de masline, -2 1/2 lingurite zahar

Dificultate: Redusa Timp: 1h

27 voturi

Mod de preparare

Se spala salata si se taie fasiute. Ceapa rosie se taie rondele. Ardeii capia se curata de seminte si se taie fideluta. Ceapa verde se curata, se taie pe tocator si se pune peste salata. Mararul si patrunjelul se curata, se toaca marunt si se pun deasemenea peste salata. Se pune conserva de ton, sare, otet balsamic, zaharul si uleiul de masline si se amesteca bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata verde cu ton" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Salata cu ton cu salata verde

Salata cu ton cu salata verde

Desfacem conserva de ton si o punem la scurs intr-o strecuratoare. Nu aruncam uleiul , pentru ca

3 voturi    1 comentariu
15 min
Salate cu peste
Salata Peste afumat MARIANA

Salata Peste afumat MARIANA

Se taie varza fideluta, se taie ceapa julien, castraveti in cubulete, se sareaza si pipereaza, pestele

5 voturi    1 comentariu
20 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 28 iulie 2012

    Este o salata foarte sanatoasa ,imi place sa adaug si boabe de porumb !

  • COSTINELA  M.

    COSTINELA M. (Chef de cuisine) , 13 iulie 2010

    Excelenta !!!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iulie 2010

    Este salata mea preferata !

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010

      O bunatate !

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 20 mai 2010

      A venit sezonul salatelor cu legume si zarzavaturi proaspete. Nimic mai sanatos! Foarte buna salata!

    • Fara foto

      Ioana , 23 aprilie 2010

      Foarte simpla si delicioasa. :)

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 10 aprilie 2010

      Imi place foarte mult !

    • Adina

      Adina (Chef de cuisine) , 30 martie 2010

      O salata delicioasa!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

27 voturi

Ingrediente

  • -2 salate verzi
  • -1 legatura de ceapa verde
  • -1 legatura de marar
  • -1 legatura de patrunjel
  • -1 ardei capia
  • -1 ceapa rosie
  • -1 conserva de ton
  • -otet balsamic rosu
  • -ulei de masline
  • -2 1/2 lingurite zahar

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

13 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Sosuri

constanta proca (Chef de cuisine)

Este o salata foarte sanatoasa ,imi place sa adaug si boabe de porumb !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu peste

Salsa cu capsune si creveti Salsa cu capsune si creveti

Se spala legumele si se sterg cu un stergar de bucatarie. Se taie rosiile cubulete, la fel si ardeiul capia, ceapa verde taiata rondele,

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir

Spalam si se curatam calamarii, apoi ii taiem cubulete. Curatam si dam ghimbirul pe razatoarea mica. Calim ghimbirul si usturoiul intreg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Barcute de andive umplute cu salata exotica