Reteta postata pe: 06 iunie 2005
Ingrediente
500 g andive, 2 linguri sare, oţet, puţină apă, , Maioneză: 2 gălbenuşuri, 200 ml untdelemn, o linguriţă muştar, zeamă de lămâie, sare
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Andivele curăţate, desfăcute în frunzişoare şi spălate bine, se taie în bucăţi potrivit de mari. Se aşează în salatieră. Peste ele se toarnă sosul de oţet şi untdelemn, si după două ore se amestecă împreună cu maioneza (vezi reţeta). Se garniseşte totul, după gustul gospodinei, cu felii de roşii şi ouă răscoapte, tăiate în sferturi, precum şi cu mici crenguţe de pătrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salate de andive cu maioneza" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate de legume
Dupa ce legumele si carnea au fiert in supa de pui se scot, se lasa sa se racoreasca si se toaca
105 voturi
19 comentarii
1h 10 min
Se fierbe orezul si mazarea. Dupa ce s-au racit, se amesteca, se asezoneaza cu sare (dupa preferinta).
4 voturi
1 comentariu
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate