autor:

Vrajitorul Bucatelor

» » Sandviciuri

Sandvisuri "regesti"

Autor: Vrajitorul Bucatelor (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Marea Britanie


    Reteta postata pe: 03 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vrajitorul Bucatelor (Chef de cuisine)   
Specific:  

Marea Britanie


Reteta postata pe: 03 mai 2011

Ingrediente
1 castravete, paine alba feliata, unt

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

4 voturi

Mod de preparare

Curata castravetele. Jumatate din feliile de paine se ung cu unt, dupa care se asaza feliile de castravete. Se acopera cu feliile de paine ramase neunse. Taie sandvisurile in triunghiuri. Se servesc cu ceai. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvisuri "regesti"" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sandviciuri
Sandvis delicios pentru cei mici

Sandvis delicios pentru cei mici

Eu am folosit felii de miez de paine. Puteti sa folositi si felii de paine integrala sau sau cu cereale

0 voturi    0 comentarii
10 min
Sandviciuri
Sandwich cald cu cascaval

Sandwich cald cu cascaval

Intr-un bol amestecam toate ingredientele mentionate (usturoiul curatat si trecut prin presa). Le

1 vot    0 comentarii
20 min
Sandviciuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    stardust101 (Bucatar sef) , 04 decembrie 2011

    desi este o reteta simpla, mi-a placut foarte mult :)

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1 castravete
  • paine alba feliata
  • unt

Raporteaza reteta

Fara foto

stardust101 (Bucatar sef)

desi este o reteta simpla, mi-a placut foarte mult :)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sandviciuri

Sandwich cald cu cascaval Sandwich cald cu cascaval

Intr-un bol amestecam toate ingredientele mentionate (usturoiul curatat si trecut prin presa). Le omogenizam pana obtinem o pasta cu

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza
Tapas cu jambon Tapas cu jambon

Intr-un castron adaugam rosiile pisate (tocate marunt) fara pielita, usturoiul zdrobit, ulei de masline, sare, piper; amestecam bine

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Special big