autor:

Vrajitorul Bucatelor

» » Sandviciuri

Sandvisuri "regesti"

Autor: Vrajitorul Bucatelor (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Marea Britanie


    Reteta postata pe: 03 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vrajitorul Bucatelor (Chef de cuisine)   
Specific:  

Marea Britanie


Reteta postata pe: 03 mai 2011

Ingrediente
1 castravete, paine alba feliata, unt

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

4 voturi

Mod de preparare

Curata castravetele. Jumatate din feliile de paine se ung cu unt, dupa care se asaza feliile de castravete. Se acopera cu feliile de paine ramase neunse. Taie sandvisurile in triunghiuri. Se servesc cu ceai. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvisuri "regesti"" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sandviciuri
Pate de pui cu coniac

Pate de pui cu coniac

Exista si alte variante de a prepara pateul insa o prefer pe aceasta fiindca nu are unt deloc, smantana

6 voturi    0 comentarii
17 min
Sandviciuri
Sendvish special(de bun)

Sendvish special(de bun)

Se pune carnea la prajit si se adauga sare, piper si pasta de ardei iute.Carnea rumenita se trage

16 voturi    13 comentarii
45 min
Sandviciuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    stardust101 (Bucatar sef) , 04 decembrie 2011

    desi este o reteta simpla, mi-a placut foarte mult :)

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1 castravete
  • paine alba feliata
  • unt

Raporteaza reteta

Fara foto

stardust101 (Bucatar sef)

desi este o reteta simpla, mi-a placut foarte mult :)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sandviciuri

Rulada de carne Rulada de carne

Carnea se taie in cubulete, apoi se toacă la robot, de preferinta, de două ori. Se adaugă sare, piper, boia. Morcovul și ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Sandwich cu pastrama de vita Sandwich cu pastrama de vita

Carnea de piept de vita se taie felii subtiri ca o pastrama. Intr-o tigaie unduiesc o ceapa pana se prajeste auriu si se raceste. Pregatim

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Tartine cu unt si creveti decorticati (pentru 4 persoane)