Reteta postata pe: 28 octombrie 2010
Ingrediente
9 felii de pâine toast de secară, Ulei de măsline, 1 căţel de usturoi, Ketchup, Oregano, 9 felii de şuncă sau muşchi file, 9 felii de caşcaval, 1 ardei capia
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Se încinge cuptorul. Se tapetează tava cu hârtie de pergament. Se aşează feliile de pâine în tavă şi se introduc la cuptor ptr. 5 min. După ce s-au rumenit, feliile de pâine se stropesc cu puţin ulei de măsline şi se freacă cu usturoi. Apoi se ung cu puţin ketchup (sau chiar pastă de roşii). Se presară puţin oregano. Apoi se aşează câte o felie de şuncă şi caşcaval. Se ornează cu rondele de ardei capia, se presară din nou un pic de oregano şi se introduc la cuptor până cand se topeşte caşcavalul, cca. 5 minute.
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich cald" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Sandviciuri
Se rad marunt cartofii, ceapa, patrunjelul, se adauga sare, piper, cimbru, scortisoara dupa gust
29 voturi
12 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Intr-un bol amestecam toate ingredientele mentionate (usturoiul curatat si trecut prin presa). Le
2 voturi
0 comentarii
20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
mimi (Chef de cuisine) , 28 octombrie 2010
Interesant .
mia (Chef de cuisine) , 28 octombrie 2010
Ce bine arata......cred ca sunt foarte bune.....
doru simona (Chef de cuisine) , 28 octombrie 2010
si eu fac aceste sandwiciuri atunci cand chiar nu am timp de stat in bucuatarie si nici inspiratie