Se încinge cuptorul. Se tapetează tava cu hârtie de pergament. Se aşează feliile de pâine în tavă şi se introduc la cuptor ptr. 5 min. După ce s-au rumenit, feliile de pâine se stropesc cu puţin ulei de măsline şi se freacă cu usturoi. Apoi se ung cu puţin ketchup (sau chiar pastă de roşii). Se presară puţin oregano. Apoi se aşează câte o felie de şuncă şi caşcaval. Se ornează cu rondele de ardei capia, se presară din nou un pic de oregano şi se introduc la cuptor până cand se topeşte caşcavalul, cca. 5 minute.
Poftă bună!
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii