Baconul si sunca de praga se prajesc inr-i tigaie cu putin ulei sau deloc, daca e de teflon (de obicei, eu le bag la microunde). se pun pe o farfurie. Sosul cu ou se prepara asa:
ouale fierte le tai in bucati si le pui intr-un castron. peste ele adaugi maioneza, mustarul, piperul, sarea si putin oregano. se amesteca. Apoi intinzi sosul de ou peste felii de paine prajita, pui baconul si sunca prajita, peste care pui o frunza de salata verde (daca ai, daca nu, e bun si fara).
Este sandwich-ul preferat al baietelului meu (el ii spune sandwich-ul cu \"sos secret\".).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii