Se scurge apa din converva.Se toaca mediu castraveciorii.Se pun toate ingredientele: tonul, maioneza si castraveciorii taiati intr-un bol si se amesteca, astfel incat maioneza sa fie inglobata, dar nu ca totul sa fie ca o pasta.
Se taie bagheta logitudinal, se scoate miejul, dupa care se umple cu compozitia rezultata.
Se serveste alaturi de un pahat foarte rece de suc de portocale proaspat stors.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii