autor:

miclescumirela

» » Retete la gratar

Saramura de macrou

Autor: miclescumirela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: miclescumirela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 iulie 2011

Ingrediente
5 rosii, 2 ardei gras, 5 catei de usturoi, macrou, amestec de condimente pentru peste, patrunjel o legatura,cateva frunze de telina, 2 linguri de otet, piper, multa grunjoasa, ardei iute pentru cine doreste

Dificultate: Redusa Timp: 5h 30 min

45 voturi

Mod de preparare

Frigem macroul taiat in 2 si presarat cu amestecul pentru gratar si cu sare mare .

Coacem rosiile pe gratar impreuna cu ardeii grasi .Le tocam si apoi le punem la calit in putin ulei ,adaugam usturoiul pisat marunt,otetul si ardeiul iute daca doriti.

Punem si apa si lasam saramura sa fiarba putin .La final adaugan patrunjel si frunze de telina tocate marunt .

Servim langa o mamaliguta .
Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de macrou" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete la gratar
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestele trebuie curatat, spalat, iar capul si coada trebuie eliminate. Se taie pestele in doua pe

2 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Frigarui de miel cu legume

Frigarui de miel cu legume

Cea mai buna carne de miel pentru o frigaruie perfecta, o vom gasi in pulpa, asa ca eu am ales o

0 voturi    0 comentarii
2h 40 min
Retete la gratar

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • CristinaD

    CristinaD (Chef de cuisine) , 18 iulie 2011

    Mirela, cand ma chemi la masa? :))

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 iulie 2011

    Imi place ,este foarte buna !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011

    Foarte bun!

    • miclescumirela

      miclescumirela (Chef de cuisine) , 08 iulie 2011

      Va multumesc mult ,nu mereu avem la indemana peste proaspat si saramura aceasta este delicioasa.Oputem face si in casa pe grill si in dry-cooker si tot asa de buna iese :D ,am incercat toate variantele.Daca va plave dati un like pentru concurs.Multumesc mult!

    • Adelina Damian-Fekete

      Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 08 iulie 2011

      Vai, ce bunătate, aş mânca şi eu!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 08 iulie 2011

      Reteta e delicioasa ...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

5h 30 min

45 voturi

Ingrediente

  • 5 rosii
  • 2 ardei gras
  • 5 catei de usturoi
  • macrou
  • amestec de condimente pentru peste
  • patrunjel o legatura,cateva frunze de telina
  • 2 linguri de otet
  • piper, multa grunjoasa
  • ardei iute pentru cine doreste

Raporteaza reteta

Retete
de miclescumirela
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Prajim pulpele in ulei si le lasam deoparte se se scurga .Pisam usturoiul ,il punem in ulei la calit

5 voturi    4 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Crap la gratar cu sos de iaurt si usturoi

Crap la gratar cu sos de iaurt si usturoi

Spalam crapul si il dam cu sare din belsug, il punem pe gratar. Il lasam pe partea cu pielea cca

5 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Poienita de primavara

Poienita de primavara

Fierbem pieptul de pui si 5 oua (separat bineinteles).Din 2 fierte si cel ramas nefiert facem maioneza

6 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

CristinaD (Chef de cuisine)

Mirela, cand ma chemi la masa? :))

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete la gratar

Snack de toamna Snack de toamna

Din toate ciupercile le alegem pe cele mai frumoase si taiem din ele, pe lung, cate 10-15 feliute foarte subtiri cu tot cu piciorus.

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Rulouri aperitiv cu legume trase la grill si branza Rulouri aperitiv cu legume trase la grill si branza

Spălăm bine vânăta și dovlecelul și le tamponăm cu prosoape de hârtie absorbante. Le feliem transversal în

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Pulpe de pui la gratar cu cartofi copti