Saramura de macrou

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Saramura de macrou

Ingrediente

  • Pentru 1 persoana:
  • 1 macrou proaspat sau congelat
  • 1rosie
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 5 catei de usturoi
  • 1 varf de ardei iute
  • boabe de piper, sare, putin cimbru

Mod de preparare

Pestele trebuie curatat, spalat, iar capul si coada trebuie eliminate. Se taie pestele in doua pe lungime, se pudreaza cu sare, iar dupa 10-15 min de odihna se pune pe gratarul de tefal, alaturi se pune rosia si ardeiul.

In acest timp, se pune pe foc un vas cu 1 cana cu apa, sare, boabe de piper, ardei iute, cimbru iar cand incepe sa fiarba se adauga rosia si ardeiul pasate cu blenderul. Se lasa pe foc 10 minute, dupa care se adauga pestele fript, dupa cateva clocote se adauga si usturoiul bine pisat. Se potriveste de gust apoi se opreste focul si se serveste cu mamaliguta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pizza bread

Pizza bread

Pizza bread
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Ciorbă de crap
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor