Pestele trebuie curatat, spalat, iar capul si coada trebuie eliminate. Se taie pestele in doua pe lungime, se pudreaza cu sare, iar dupa 10-15 min de odihna se pune pe gratarul de tefal, alaturi se pune rosia si ardeiul.
In acest timp, se pune pe foc un vas cu 1 cana cu apa, sare, boabe de piper, ardei iute, cimbru iar cand incepe sa fiarba se adauga rosia si ardeiul pasate cu blenderul. Se lasa pe foc 10 minute, dupa care se adauga pestele fript, dupa cateva clocote se adauga si usturoiul bine pisat. Se potriveste de gust apoi se opreste focul si se serveste cu mamaliguta.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii