Preparare:
Se pune pestele,rosiile si ardeiul pe gratar pe un pat de sare grunjoasa, . Cand este gata se ia si se curata de sare
.se iau rosiile si ardeiul si se curata de pielite si se toaca ca pentru ciorba.
Usturoiul,morcovul,ardeiul se toaca marunt.
. Se pune apa,apoi legumele tocate.
Se lasa la fiert. Cand sunt aproape gata se pun rosiile si ardeiul si piperul dupa gust. Sare este indicat sa nu puneti deoarece exista sare destula pe peste din grill.
Cand s-a fiert totul, se ia de pe foc si se adauga pestele.Astfel se va sara si zeama. Daca mai este nevoie se adauga sare.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii