Cu cat branza este mai sarata cu ata ies mai bune saratelele, dar sa nu fie nici prea exagerat de sarata caci nu stiu cat de bune or mai fi,
Drojdia se dizolva in apa cadluta,
Drojdia si restul ingrendientelor se pun la gramada intr-un castron peste faina,
Se adauga si branza si se amesteca bine,
Va rezulta o coca potrivita, care nu se lipeste deloc de maini, si trebuie sa fie putin uleioasa, nu foarte tare.
Din aluatul rezultat se iau mici bucatele din care se formeaza cate o biluta si se aseaza pe un fund uns cu ulei, intre timp ele mai cresc pana le punem in forma,nu trebuie sa stea neaparat in caldura eu cand fac stau cu usa de la balcon deschisa mare,
Se ia cate o biluta si se pune in mijlocul formei incinse. Trebuie sa avem grija ca se fac foarte repede
Asa arata saratelele mele, sunt ffff bune, sunt crocante, si merg foarte bine la serviciu caci parca iti vine sa tot rontai ceva, astea sunt perfecte, eu cand fac saratele in ziua respectiva nu-mi mai iau nimic de mancare mananc doar saratele, sunt super si iti tin bine de foame.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii