Cu cat branza este mai sarata cu ata ies mai bune saratelele, dar sa nu fie nici prea exagerat de sarata caci nu stiu cat de bune or mai fi,
Drojdia se dizolva in apa cadluta,
Drojdia si restul ingrendientelor se pun la gramada intr-un castron peste faina,
Se adauga si branza si se amesteca bine,
Va rezulta o coca potrivita, care nu se lipeste deloc de maini, si trebuie sa fie putin uleioasa, nu foarte tare.
Din aluatul rezultat se iau mici bucatele din care se formeaza cate o biluta si se aseaza pe un fund uns cu ulei, intre timp ele mai cresc pana le punem in forma,nu trebuie sa stea neaparat in caldura eu cand fac stau cu usa de la balcon deschisa mare,
Se ia cate o biluta si se pune in mijlocul formei incinse. Trebuie sa avem grija ca se fac foarte repede
Asa arata saratelele mele, sunt ffff bune, sunt crocante, si merg foarte bine la serviciu caci parca iti vine sa tot rontai ceva, astea sunt perfecte, eu cand fac saratele in ziua respectiva nu-mi mai iau nimic de mancare mananc doar saratele, sunt super si iti tin bine de foame.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii