autor:

kok miori

» » Aluaturi si Foietaje

Saratele din aluat de foietaj cu sos de rosii picant

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 27 iunie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 27 iunie 2015

Ingrediente
1 pachet de aluat de foietaj sau frantuzesc, sos picant de rosii, 100 gr de parmezan ras

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

2 voturi

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade

Se face un sos de rosii din 400 gr de rosii taiate marunt din conserva sau proaspete-se pune o lingura de ulei de masline se incalzeste bine se pune un catel de usturoi zdrobit si mirodenii ca bazilic uscat,oregano -se prajesc usor se adauga rosiile si se fierb cateva minute pana sosul se ingroase-se poate adauga si putin bulion.

Se lasa ca sosul sa se racoreasca.

Se intinde o foaie din aluat se taie fasii subtiri se ung cu sos si putina branza si se sucesc ca un fus astfel umplutura se mentine pe fasie.

Se pun pe o tava cu hartie de copt si se ung cu putin ou diluat cu putina apa si se coc 20-25 de minute pana sant aurii.

Sant foarte gustoase ca aperitif si daca raman se mentin intr-o cutie la rece la frigider.

Se pot face cantitati mai mari si in loc de coacere punetile cu hartia de copt la congelator pana ingheata bine.Se pot mentine intr-o cutie care se inchide bine pana dorim sa le coacem . Se pot mentine o luna in congelator.
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele din aluat de foietaj cu sos de rosii picant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Burek cu varza dule

Burek cu varza dule

Varza se taie fidea si se pune la calit. Se adauga sare si piper dupa gust. Cand este gata, se ia

5 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Paine cu seminte si lapte

Paine cu seminte si lapte

Se prajeste (numai) susanul maxim 1 minut, intr-o tigaie, fara ulei, amestecand continuu, sa nu se

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet de aluat de foietaj sau frantuzesc
  • sos picant de rosii
  • 100 gr de parmezan ras

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

9 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine tigru
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania