Saratele din aluat de foietaj cu sos de rosii picant

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa
Saratele din aluat de foietaj cu sos de rosii picant

Ingrediente

  • 1 pachet de aluat de foietaj sau frantuzesc
  • sos picant de rosii
  • 100 gr de parmezan ras

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade

Se face un sos de rosii din 400 gr de rosii taiate marunt din conserva sau proaspete-se pune o lingura de ulei de masline se incalzeste bine se pune un catel de usturoi zdrobit si mirodenii ca bazilic uscat,oregano -se prajesc usor se adauga rosiile si se fierb cateva minute pana sosul se ingroase-se poate adauga si putin bulion.

Se lasa ca sosul sa se racoreasca.

Se intinde o foaie din aluat se taie fasii subtiri se ung cu sos si putina branza si se sucesc ca un fus astfel umplutura se mentine pe fasie.

Se pun pe o tava cu hartie de copt si se ung cu putin ou diluat cu putina apa si se coc 20-25 de minute pana sant aurii.

Sant foarte gustoase ca aperitif si daca raman se mentin intr-o cutie la rece la frigider.

Se pot face cantitati mai mari si in loc de coacere punetile cu hartia de copt la congelator pana ingheata bine.Se pot mentine intr-o cutie care se inchide bine pana dorim sa le coacem . Se pot mentine o luna in congelator.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasa

Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasa

Incearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...

Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasa
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise