Se curata morcovul si ceapa.Se rade fin morcovul, iar ceapa se toaca. Se alege si se spala orezul.Se caleste ceapa pana devine lucioasa, apoi se adauga orezul.Se lasa la racit si se incorporeaza in carnea tocata impreuna cu maghiranul, cimbrul, sare si piper dupa gust.Se oparesc si se scurg frunzele de vita.Se impacheteaza sarmalutele si se aseaza in oala pe unstrat de frunze, cu foi de dafin printre ele. Se toarna apa fiarta cat sa le acopere si se fierb la foc mic, in oala partial acoperita.Se toarna bulionul dizolvat in 200 ml apa si se introduce tava in cuptorul preincalzit, la foc mijlociu pentru 15 minute. Se serveste cu smantana.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii